2010 Nurmes

Sukukokous Nurmeksessa 2010

3-4.7.2010 Sukukokous Nurmeksessa Bomban Kalevanhovissa. Kaksipäiväinen tapahtuma keräsi molemmat päivät yhteensa toistasatss juuristaan kiinnostunutta osallistujaa. 3.7. oli asia-ja viihdeohjelmaa ja 4.7.2010 varsinainen sukukokous. Muolaan henkikirjoista Tuula Kiisken tekemä sukututkimus toi uutta ja mielenkiintoista tietoa Muolaan Pyykkö- haarasta. Nurmeksen historiaa valotti kotiseutuneuvos Matti Hiltunen. Musiikki- ja lauluesityksistä vastasi Valtimon lauluset yhtye. Tule tutuksi Pirjo Pyykön laatimat tehtävärastit pienryhmissä oli mieluisa ryhmätehtävä Bomban rakennusten ja luonnon keskellä. Kesäteatteri esitys Viekin nuorisoseuran näytelmäkerhon esittämänä maalaiskomedia mutterisoppaa tuoden esiin anopin ja minian väliset ristiriidat päätti hauskasti ohjelmallisen päivän. 4.7.2010 Varsinainen sukukokous samassa paikassa. Kokouksen pj. toimi Reino Turunen ja siht. Seija Ylönen. Sukuseuran sääntöjen 17§ mukaiset asiat käsitelttin kokouksessa. Seuraavan 2011-2013 toiminta hallitukseen valittiin: Seppo Pyykkö Lahdesta, Hannu Pyykkö Lehmosta, Veikko Pyykönen, Leila Sundman, Seppo S Pyykkö, Rumo ja Marjatta Parviainen. Hallitus valitsee keskuudestaan pj, vpj. siht., rahastonhoitajan joko keskuudestaan tai ulkopuolelta ennen toimikauden alkua. Omana pykälänä käsiteltiin hallituksen valmistelema sukuseuran sääntömuutosehdotus. Ehdotus tuo tullessaan mm. sukuseuran nimi muuttuu: Pyykkö, Pyykkönen, Pyykönen sukuseura ry. sukukokous kutsui hallituksen esityksestä ( pj. poistui käsittelyn ajaksi)sukuseuran kunniajäseneksi nro 1 Seppo Pyykön Lahdesta

Comments are closed.