3. Sukukokous

Seppo Pyykkö puheenjohtaja:
Sukukokouksen tunnelmia Kolilta 14.7.2007

Kolille tullaan mutkittelevaa loivaa ylämäkeä pitkän matkaa. Paikoitusalueelta matkan loppuosan voi kulkea kävellen tai vaihtoehtoisesti kiskoa pitkin kulkevalla” hissillä ”. Hotelliin majoittuvan henkilön ja muu huoltoajo on sallittu, minkä jälkeen auto tulee viedä alas parkkipaikalle, koska hotellin pihassa ei ole riittävästi paikoitustilaa. Ylhäältä näyttäytyy upea näköala Pieliselle. Lisäksi kävellen polkua pitkin n. puolen kilometrin päässä on Ukko-Koli. Osa hieman yli sadasta osanottajista kävi katsomassa upean Ukko-Kolin kävellen kokouksen jälkeen. Tapahtuma järjestettiin luontokeskuksen auditoriossa, joka oli päivän tapahtumien keskus. Kokoukselle oli varattu aikaa viisi tuntia, joka aika käytettiin melko tarkoin. Auditorion eteisaulassa oli näytteillä sukututkimukseen liittyvää aineistoa, karttoja vanhoine asuinpaikkoineen ja kolme iloista arvanmyyjää.

Tapahtuman juontajana toimi Osmo Pyykkö Nurmeksesta. Sukuun kuuluva Osmo Kiiskinen Lieksasta viritti tunnelmaa hanurimusiikilla toimien itse myös solistina. Kokouksen avauspuhe: pj. Seppo Pyykkö Lahdesta. DNA- tulosten esittely Kari Pyykkö Lehmosta ja Seppo Pyykkö Lahdesta. Puhe: Seppo Pyykkö Viekijärveltä, hän käsitteli puheessaan mm. Lieksan ja Kolin historiaa sekä tulevaisuuden näkymiä tälle alueelle. Suvun vaiheista hän myös kertoi mm. esimerkkinä vanhempiensa ja esivanhempiensa asuinpaikoista. Kahvitauko Nurmeksen Pyykösten sukututkimusten tilanne Kari Pyykkö Lehmosta ja Veikko Pyykönen Alahärmästä. Sukuseuran varsinainen kokous, jossa käsiteltiin sääntöjen 17§ mukaiset asiat. Vapaa sana: Puheenvuorot jakoi Osmo Pyykkö. Loppupuhe: Pirjo Pyykkö Lahdesta. Karjalaisten laulu: Säestäjänä Pirjo Pyykkö Arpajaiset. Päivällinen hotellin ravintolassa.

Comments are closed.