2. Sukukokous

Pyykköjen sukutapaaminen Nurmeksen Bomballa 22.7.2006

Tervetuloa Nurmekseen, Bomban Kalevala saliin Pyykköjen sukutapaamiseen. Kokoonnumme sukuseurana viime kesän Viekin perustamiskokouksen jälkeen ensimäistä kertaa. On sykähdyttävää tulla Pielisen rantamaille kauniiseen Pohjois-Karjalan kesäiseen maisemaan, joka on ollut myös sukumme asuinpaikkoina yli 300 vuoden ajan. Viime talven aikana ovat sukututkijamme tehneet Kari Pyykön koostamana internet- sivullemme runsaasti lisäyksiä ja täsmennyksiä mm. henkilötietoihin. Mielenkiintoisen lisän tutkimustietojen yhdistämiselle on tuonut amerikkalainen DNA- tutkimus, johon vapaaehtoisesti on osallistunut tähän mennessä neljä sukuseuramme jäsentä. Tästä Kari kertoo enemmän omassa esityksessään. Sukututkimus ja sukuseuratoiminta on samalla kunnianosoitus vanhempiemme ja esivanhempiemme tärkeälle työlle, josta meidän sukupolviemme on ollut helpompi ponnistaa kaikessa kehityksessä eteenpäin. Sukukirjaa varten on jo aloitettu muistelmien tekeminen, johon toivon teidän osallistuvan mahdollisuuksienne mukaan. Omien juurien etsiminen ja vastausten löytyminen on antoisaa ja onnistuminen tiedonkeruussa on jo sinällään palkitsevaa. Tarvitsemme sukuseurallemme tunnuksen ( logon ), joka kuvaa sukuamme. Parhaat logo-ehdotukset ovat lähiaikoina sukuseuramme internet sivuilla ja mikäli näistä ehdotuksista löytyy sopiva ehdokas niin valitsemme sen omaksi tunnukseksi. Viihdytään Bomballa ja löydetään uusia sukulaisia. Tervetuloa !

Seppo Pyykkö

Comments are closed.