Vieraskirja/Questbook

Tänne voit jättää terveisiä!

Here you can leave greetings!

23 Responses to “Vieraskirja/Questbook”

 • Seppo Oksanen:

  Hyvät Joulun pyhät kaikille!
  Erittäin hyvin tehty sukuseuran sivut!

 • Terttu Rantanen:

  Hei!Olen Terttu-Liisa Rantanen os.Ahola Perniöstä.Olen aloittanut sukututkimus harrastuksen tänä vuonna.Äitini Taimi Siiri Annikki Ahola os.Pyykönen s.20.12.1919 Nurmes k.20.11.2010
  Minulla on äitini suvusta tehty sukututkimus v.1943 mikä ei ole kovin laaja,se alkaa näin:
  Talollinen Antti Pyykönen Nurmeskylästä N:o38 synt.28.3.1867 vihitty avioliittoon 3.11.1889
  Anni Juutisen kanssa,synt.20.12.1864 kuollut 28.7.1943,elossa mies leskenä tästä kummankin ensimmäisestä avioliitosta,josta ovat seuraavat lapset:
  Otto Vilhelm
  Antti Eemil
  Juho Leander
  Uuno Aleksander synt 16.8.1898 vaimo Amanda Helmi Kuittinen s.11.1.1896 tästä avioliitosta
  minun äitini on.
  Nyt kysynkin onko teillä tietoa tästä suvusta?Teillä on todella hienot sivut mutta en ole löytänyt äidin suvun tietoja.Äiti ja Isä tapasivat toisensa sodassa ja sieltä tulivat Perniöön,menivät naimisiin,minä synnyin 1945,Isäni on Untamo Ahola s.12.12.1918 k.22.6.2004
  olisin kiitollinen jos saisin uutta tietoa äitini suvusta.
  terv.Terttu Rantanen Perniö

  • Kari:

   Pyykösten tietoja ei sivuilla ole kuin 1700 luvun alkuun, Antti Pyyköseen jonka jälkeläisiä ovat kaikki Nurmeksen Pyyköset. Laitoinkin esivanhemmat tiedoksi yv:nä. t Kari

 • Inkeri Tolonen os. Pyykönen:

  Hei minulla on suppea tutkimus sukuni juurista, jossa näkyy olevan kaksi isosetääni, jotka ovat muuttaneet Ameriikkaan Johannes Pyykönen (synt.29.6.1879) 8.1.1907 ja Antti Pyykönen (synt.23.11.1881) 1.2.1905. Mahtaisikohan näistä miehistä löytyä tietoa heidän Ameriikkaan muuttonsa jälkeisiltä ajoilta?

  Heillä on tietojeni mukaan ollut ainakin kaksi veljeä Suomessa: Heikki, joka asui kuolemaansa saakka Tappumäen talossa Valtimolla ja Juho (tai Jussi), joka lienee kuollut Kuopion Niuvanniemen sairaalassa,sekä sisar jonka nimi lienee Eeva.

  Juho oli minun ukkini,jolla oli 3-poikaa, isäni Reino Vilho, Johannes ja Kalle.
  Kiitos jo nyt oikein paljon, jos voisin saada jotain tietoa poismenneistä sukulaisistani.

  Terveisin
  Inkeri Tolonen

  • Kari:

   Ei valittavasti löydy enempää tietoa heistä, itseltäni puuttuu Juhonkin tiedot. Esivanhemmat löytyvät Sippoon asti. Tyttäriä on minun tiedoissa Anna Hilma 20.1.1887 ja Eeva Tiina 10.3.1890

   t. Kari

   • Inkeri Tolonen os. Pyykönen:

    Hei Kari
    Kiitos tiedoista.
    Tuota en tiennutkään, että ukillani oli toinenkin sisar Anna Hilma.
    Juhon tiedot ovat minullekin epäselvät. Anteeksi, että vastaukseni on viipynyt.
    Huomasin unohtanut koko asian, kunnes tulin taas pistäytymään Pyykösten vieraskirjassa.
    Terveisin Inkeri Tolonen

 • Matti:

  Moi

  Pyykkösillä on netissä myös sivuja
  http://www.pyykkonen.org
  ja facebookissa ryhmä http://www.facebook.com/groups/267162140013063/

  terveisin Matti Pyykkönen

 • Mikko Pyykonen:

  Olen Mikko Pyykonen,ja asun taalla Canadassa.Tiedan hyvin vahan suvustani,Iso Isani oli vaapeli Konstanttin Pyykonen,naimisissa Mathilda Edelstamin kanssa,ja He asuivat Suonenjoella isoisan kuolemaan saakka.Heilla oli kolme lasta,Jaakko on minun isa.Tulemme taas ensikesana Suomeen,voisiko joku neuvoa mista voisin laytaa lisaa tietoja suvustani?

 • Kari:

  Tervehdys Mikko

  Minun tiedoista löytyy Konsta Pyykönen ja Matilda Edelstam vih. 1866, heillä 3 lasta Maria, Paavo ja Jaakko. Valitettavasti minulta puuttuu tieto Konstan vanhemmista. Otaksuisin kuitenkin että hän kuuluu Nurmeksen Pyykösiin, sukunimeä ei muualla esiinny. Löytyiskö Konstan syntymäaikaa tai Jaakon syntymäpaikkaa? t. Kari

 • Grandmother Anna Pyykko was born around 1890, and left Finland through Oulu around 1918. Other family came to USA, and renamed themselves as Anderson. I have no other information. Grandmother married a Poikolainen here in USA not long after arriving, and had two daughters, one of whom was my mother, Viola.

 • Martta Vilhola:

  Hei! Voisinkohan täältä kautta saada tietää, ketkä ovat Matilda Schroderus os. Pyykkönen
  ( 28.12.1885 – 22.4.1953 ) vanhemmat ja sen, mistä Matilda on lähtöisin. Kainuusta???
  Kiitos mahdollisesta vastauksesta!

 • Jussi Pyykkö:

  Onpas hienot ja mielenkiintoiset sivut. Täytyykin näyttää isä-ukolle, joka on syntyjään Raudusta.
  Hyvää kesää 2013 kaikille!

 • Ritva Pyykkö:

  Terve Pyykkö! I just wondering, because my finish is not sooo good, when a translation, maybe not in swedish if that is to much work, so in english.
  So we Pyykkö in Lund Ruotsi can read all of this interesting history.
  Kiitos, ja hyvä kesä :)
  Ritva Pyykkö

 • Hello! I was hoping you could help me find information on my great great grandmother Matilda S Pyykko born on July 6 1864 in Utajärvi Finland. Her parents were Sigfrid (Siegfrid) Pyykko born on September 28 1817 in Utajärvi and died July 21 1884. Her mother was Britta Kaisa Seppenan who was also from Utajärvi. If I could get more information on her and the Pyykko side that would be much appreciated. My great grandfather was her son John (Johan) Emil Pyykko (Anderson). It is believed his father was Zacharias Bildo. The man she married before she left Finland in 1905. Thank you in advance for any information you can share.

  Amelia

 • eeva Kuvaja:

  hei
  Ukkini oli Antti Pyykönen, synt. 10.07.1865 (kastettu 28.7)naimisissa Sikke Tuovisen kanssa.
  asuivat Valtimon Pajukoskella
  tämän enempää ei ole tiedossa. Onko Pyykösten Nurmeksen puolen suvuhaarasta olemassa sukukirjaa?

 • Kari:

  Terve Eeva

  On työn alla vielä, tuolla syntymäajalla ei löydy Anttia kastekirjoista. Tutkimus hänen osaltaan on vielä kesken mutta epäilen että oikea syntymäaika olisi 19.7.1865 ja vanhemmat Pauli Pyykönen ja Kaisa Suhonen.

  • Nimetön:

   hei
   Kiitos vastauksesta. Nuo syntymäajat eivät välttämättä pidä aina paikkaansa, mutta Antin vanhemmat ovat nuo mainitsemasi Pauli ja Kaisa. siihen saakka pääsin HIskin kautta minäkin, kun lähdin kaivelemaan. toivotaan että jatkoa seuraa kauttasi:)
   terv. Eeva

Leave a Reply